27 Şubat 2009 Cuma

Kendi Okulumuza Doğru 20. Bölüm




Okulda Yarışma Heyecanı var.


Kendi Okulumuza Doğru’nda bu hafta yarışma heyecanı var.


Yapılacak olan liseler arası yarışmaya Fatih lisesi de katılacaktır. Fakat kimsenin bu konuda kendisine güveni yoktur.


Ali ve Ömer öğretmen onları bu yarışmaya hazırlama görevini üstlenirken Müdür Şefik’in seçtiği iki isim herkesi şaşırtır.


Yarışmaya Berk ve Tekin’de katılacaktır.


Fakat önce Tekin’in geçmişiyle ilgili gerçekleri öğrenmesi gerekiyordur. Handan bu duruma el koyarak herkesi şoke edecek bir kanıtla Tekin’in karşısına çıkacaktır.


20 Şubat 2009 Cuma

Kendi Okulmuza Doğru 19. Bölüm Fragmanı indir!!



İNDİR!!



"Cansu ÇAKMAK"HASBİHALİ SAMANYOLUFANLARİ.COM da



Kendi okulumuza doğrunun sevimli Jalesi yani Cansu ÇAKMAK ile hasbihal için TIKLA

"hosbulduk oncelıkle:)ben psıkolojı egıtımı almayı dusunuyorum ılerleyen yıllarda ama oyunculugu da cok severek yapıyorum yani hem okuyup hem oyunculuga devam etmek istiyorum ikisini bi arada yurutmeyı becerebılırsem tabı:)"

"Efekan SOYUER" HASBİHALİ SAMANYOLUFANLARİ.COM da


Kendi okulumuza doğrunun sevilen oyuncusu Efekan SOYUER ile hasbihal için TIKLA
"Hoşbulduk arkadaşlar. İyiyim teşekkürler. Arkadaşlarım bana bu site hakkında bilgi verdi , bende kırmadım şimdi aranızdayım. Yorumlarınız için teşekkürler , çok sevindim."

Kendi Okulumuza Doğru 19. Bölüm

YENİ BÖLÜM
Kendi Okulumuza Doğru’nu bu haftaki konusu şöyle.
Ali, kardeşi Tekin’e yetişmeye çalışır, fakat başaramaz. Uçak çoktan gitmiştir. Pınar ve Ali’nin araları bu yüzden açılmaya başlar. Bu arada Ömer öğretmen öğrencileri ilginç bir sözlüye tabi tutar ve herkese bir ödev verir. Bu ödev Gökhan’ın aile hayatında değişikliklere neden olacaktır. Bu arada Handan, aniden okula gelir ve Ali’ye yaptığı suçlamalarla herkes şoke olur. Ali’yi bu suçlamalardan bir kişi kurtarabilirdir. O da şu an içn kayıptır.

13 Şubat 2009 Cuma

Çagrı MENGÜÇ ile RÖPÖRTAJ

Kendi Okulumuza Doğru’nun parlayan Yıldızı,Ferit Çağrı Mengüç ( Berk ) ile çok özel!....

“Berk, asla kötü bir çocuk değil, yaptığı suçların tek faili Berk değil!...
Henüz 23 yaşında olan ve rol aldığı dizide oldukça iyi performans gösteren Ferit Çağrı Mengüç, kısa zamanda Samanyolu seyredenlerin gözdesi oldu.

Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunu, 1985 doğumlu Çağrı Mengüç, daha önce Tek Türkiye, Beşinci Boyut ve Köprü dizilerinde rol aldı. İlk uzun soluklu dizisi ise “Kendi Okulumuza Doğru”

Çekimleri Beşiktaş Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen dizinin setinde, Kendi Okulumuza Doğru’nun parlayan genç yıldızlarıyla, dizide rol aldıkları karakterleri üzerine konuşuyoruz.

Benimde Berkleştiğim dönemler olmuştu ama çevremdeki abi diyebileceğim arkadaşlarım ve ailem bana eğitime giden yolu gösterdi.”
Oynadığı dizide oldukça yaramaz bir öğrenci “Berk “ kişiliği canlandıran Çağrı Beye “Berk’i soruyoruz. Ve değişik bir açıdan bakılmış yorumunu alıyoruz.

Berk” asla kötü biri değil. Berk’e kötü bir insan olduğu söylenemez. Dikkat ettiyseniz Berk, yeri geldiği zaman yüzü kızaran, içinde anne sevgisi olan, merhametli bir çocuk. Fakat ailesi ile yaşadığı problemler onu psikolojik olarak etkilediğinden okul ve eğitimden uzakta aklı fikri zarar vermekte olan bir çocuk. Annesi babası boşanmış, ablasının nerede olduğundan haberi olmayan ve engelli bir ağabeyi olan bir çocuk Berk. Bu olaylardan dolan Berk, kendi çapında hayattan intikamını alıyor.


Peki Berk’i bu yoldan ne döndürür?

Muhakkak ama muhakkak sağlam değerlere sahip bir aile bir çocuğu bütün kötü gelişimden uzak tutabilecek yeterli destektir. Çevre de çok önemli. Berk’e ailesi sahip çıkar ve çevreden de olumlu telkinler alırsa her gencin içinde olan cevher ortaya çıkacaktır diye düşünüyorum.

Çağrı Bey, kendinden örnek vererek ekliyor;
“Rolümde geçmişimden kareler görüyorum, orta sona kadar başarılı bir çocuktum. Fakat daha sonra bende ergenliğin verdiği fevrilikleri yaşadım. Derslerden, okuldan uzaklaştım denilebilir. Fakat çevremdeki benimle ilgilenen abi diyebileceğim arkadaşlarım ve en başta ailemin desteğiyle tekrar toparlanıp başarılı bir hayata sahip oldum.”

DEVAMI İÇİN TIKLA..

Kendi Okulumuza Doğru 18.Bölüm Özeti..

Ali, öğretmen kardeşine çok yaklaşıyor. Fakat sadece bir delile ihtiyacı var. İhtiyacı olan o delil ise Handan hanımda. Ali için bu işi halletmek bu sefer zor olacak gibi görünürken, Berk hiç beklenmedik bir anda Ali için büyük bir iyilik yapıyor. Bu arada okula, sıradışı yeni bir öğretmen geliyor. Tüm sınıf yeni öğretmen için çok eğlenceli bir karşılama töreni düzenlerken, Ali’nin öğrencilere verdiği ödev herkesi duygulandırıyor. Tekin ise son anda yurt dışına gitmeye karar

11 Şubat 2009 Çarşamba

Kendi Okulumuza Doğru 17. bölüm RATINGi

İLK 100 PROGRAM / HEDEF KITLE : TOTAL
07 ŞUBAT 2009 CUMARTESI
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 KAVAK YELLERI [NET] KAND 9.4 23.9
2 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 8.0 19.2
3 AKASYA DURAGI (TKR) [NET] KAND 7.6 18.9
4 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 6.4 17.6
5 BENIM ANNEM BIR MELEK [NET] ATV 6.0 14.5
6 MEHMET ALI ERBIL''LE 50 SARISIN [NET] FOX 5.9 14.5
7 BABA OCAGI [NET] STAR 5.8 14.1
8 KANAL D HAFTASONU HABERLERI [NET] KAND 5.5 15.7
9 VAR MISIN YOK MUSUN (OZET) [NET] SHOW 5.3 13.0
10 KORCAN KARAR ILE ANA HABER [NET] SHOW 5.1 14.6
11 SAMANYOLU ANA HABER BULTENI STV 4.5 13.6..
16 KENDI OKULUMUZA DOGRU [NET] STV 3.7 9.5..
29 AYNA [NET] STV 2.6 6.9
30 HAYAT DERSI-PT [NET] STV 2.6 6.1

Betül DÜNDAR

Sevgili izleyenlerimiz, okulumuza yeni bir öğretmen katılıyor gelecek hafta. Oğuzhan Yıldız. Ben şimdiden haberini duyuruyorum. Haftaya çok renkli çok heyecanlı ve çok eğlenceli bir bölüm sizleri bekliyor. Sevgiler.

kendi okulumuza doğru hikaye yazarı...

Betül DÜNDAR

5 Şubat 2009 Perşembe

Kendi Okulmuza Doğru 17. Bölüm

Sınıf başkanlığı seçimi, tehlikeli bir mücadeleye dönüyor.Ali, Tekin’in kendi kardeşi olma ihtimali üzerinde düşünürken, Tekin ve Berk birbirilerini öldürürcesine kavga etmeye başlarlar.
Bunun üzerine Ali, onlara bir başkanlık seçimi önerir. Kazanan hem sınıfın lideri dem de sözcüsü olacaktır. Fakat bu tatlı yarış Tekin ve Berk’in birbirilerini alt etme çabalarıyla tam bir felakete dönüşmeye başlar.
Bu arada Pınar, Tekin’le ilgili bir araştırma yapmaktadır. Fakat karşısına kötü bir sürpriz çıkar.

Yapımcı:Melih Sezgin

Yönetmen:Gökhan Erkut

Oyuncular:Özbek Yıldız, Betül Koçlu, Bedia Ener Öztep, Çağrı Mengüç, Şakir Gürzumar

Yayın Günü ve Saati:07 Şubat Cumartesi, 19:40

4 Şubat 2009 Çarşamba

"ÇAĞRI MENGÜÇ" HASBİHALİ SAMANYOLUFANLARİ.COM da



Kendi Okulumuza Doğru (Berk)
Doğum tarihi: 1986
Doğum yeri: Ankara


merhaba arkadaslar. Gecikmeden ötürü özür dilerim fakat eskişehir'de oturup istanbul'a cekimlere gidip geldiğim için çoğu zaman internetten yoksun oluyorum.güzel iltifatlarınız için çok tesekkur ederim. ben eskişehir devlet konservatuvarı tiyatro bölümü mezunuyum. 1 yıl eskişehir'de tiyatroda çalıştıktan sonra istanbul'da sizinde bildiğiniz gibi diziye başladım. tabi suan oynadığım diziden önce 5 boyut, ölümsüz kahramanlar, tek türkiye ve köprü adlı dizilerde de oynadım ama en uzun soluklu proje kendi okulumuza doğru oldu. herkese tekrardan tesekkur ederim. görüşmek dileğiyle.

ÇAĞRI MENGÜÇ

"ANIL ÇELİK" HASBİHALİ SAMANYOLUFANLARİ.COM da


Anıl Çelik
Kendi Okulumuza Doğru (Murat)Anıl Çelik Kimdir?
Doğum tarihi: 1988
Doğum yeri: İstanbul
Eğitimi: Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü
Rol Aldıgı Diziler;Sevgili Düşmanım 2008 Selim
Kollama 2008İstiklal:
Söğütlü Hacer Ana 2007
Hüseyinİstiklal: Gelinin Binbaşıya Ağıdı 2007
Senin Uğruna 2007 Emre
İstiklal: Kara Yılan 2007
Ölümsüz Kahramanlar 2007 Emrah
Selena 2006 Ceyhun
Arka Sokaklar 2006 Ege
Beşinci Boyut Kıraç 2005
Büyük Buluşma 2004 Baha

Dizimizde olağan hayatlardan ogrencı ve ogretmen profılı cızılıyor, bu ozellığı bizi diğerlerinden farklı kılıyor.Murat ve Anıl karakteri'nin kesiştiği nokta ise yaptığı işte en iyi olma amacıdır..
ANIL ÇELİK...

Öğretmenler Kendi Dizisini Seçip Ödül Verdi-- indir !


K.O.D. dizimize en Anlamlı Ödül

Samanyolu Televizyonu'nun yeni yapımı " Kendi Okulumuza Doğru" dizisi öğretmenler gününde anlamlı bir ödüle layık görüldü. Televizyonlardaki okul ve eğitim dizileri üzerine kapsamlı bir değerlendirme yapan eğitimciler, fedakar bir öğretmenin iyiliğe uzanan yolculuğunun anlatıldığı "Kendi Okulumuza Doğru" adlı diziyi, bütün yapımlar arasında öğretmenleri en iyi anlatan dizi olarak seçti.Samanyolu Televizyonu'nun çiçeği burnunda yapımı "Kendi Okulumuza Doğru" kısa sürede seyircinin gönlüne taht kurdu.Fedakar bir öğretmenin, iyilik ve sevgi üzerine inşa ettiği eğitim faaliyetlerinin anlatıldığı yapım, öğretmenler gününde, eğitimcilerden takdir gördü. .
İNDİR

SAMANYOLU HABER

3 Şubat 2009 Salı

KENDİ OKULUMUZA DOĞRU KARAKTERLER

Begüm Akkaya (Pınar)Pınar Begüm Akkaya, 1991 doğumlu, Adıgüzel Güzel Sanatlar Lisesi son sınıf öğrencisi, daha önce “Yeşeren Düşler” dizisinde “Sakine” karakteri olarak rol aldı. Pınar: Öğretmen Ali’nin yıllar önce kaybettiği kız kardeşi...

Çağrı Mengüç (Berk)1986 doğumlu, Anadolu ünv. Devlet konservatuarından mezun oldu. Tiyatro Anadolu’da oyuncu olarak görev aldı. Daha önce “Beşinci boyut” ve “Tek Türkiye”de rol aldı. Berk: Yaşadığı aile sorunlarına tepki olarak, okulda, kötü düşünce ve davranışlarıyla olayların yönünü belirleyen bir lise öğrencisi.

Şakir Gürzumar (Şefik)1963 doğumlu, Hacettepe ünv. Devlet konservatuarından mezun oldu. Devlet tiyatrolarında uzun yıllar yönetmenlik yaptı. “Bir şehnaz oyun”, “çayhane” ve en son “Genç Osman” gibi oyunları yönetti. “Gülpare” ve “Kollama” dizilerinde oyuncu olarak rol aldı. Şefik: Ali öğretmenin tayin olduğu okulun kuralcı ve oldukça katı müdürü.

Yusuf Sezgin1949 yılında doğan Yusuf Sezgin, Türk sinemasının aranılan oyuncularından olmuştur. 1964 yılında, ‘Prangasız Mahkumlar’ filmi ile sinemaya giriş yapan oyuncu, filmlerde karakter rolleri üstlenmiştir. Yusuf Sezgin, daha sonra oyuncu Selma Güneri ile hayatını birleştirmiştir.

Özbek Yıldız (Ali)
1980 yılında dünyaya gelmiştir. Yeditepe Üniversitesi Konservatuar mezunu olan oyuncu, Vazgeç Gönlüm ve Aynalar isimli iki dizide ve O Şimdi Mahkum adlı sinema filminde rol almıştır. Ayrıca İzmit Şehir Tiyatrosu’nda ve Haluk Bilginer Tiyatrosu’nda sergilenen oyunları bulunmaktadır.Ali öğretmen: Kendini eğitime ve öğrencilerine adamış genç bir öğretmen. Tek istediği öğrencilerine faydalı olabilmek

Kendi Okulumuza Doğru 16. Bölüm Reytingleri

31 OCAK 2009
HEDEF KİTLE/TOTAL
PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 AKASYA DURAGI [NET] KAND 11.40 27.60
2 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 10.30 24.70
3 AKASYA DURAGI (OZET) [NET] KAND 7.80 20.30
4 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 7.30 19.60
5 VAR MISIN YOK MUSUN (BASLIYOR) [NET] SHOW 6.20 15.20
6 KANAL D HAFTASONU HABERLERI [NET] KAND 5.90 16.30
7 KOD ADI-TEMIZLIKCI (Y.S) [NET] KAND 5.80 15.40
8 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5.20 14.40
9 BABA OCAGI [NET] STAR 5.10 12.50
10 GUNUN OLAYI STAR 4.70 13.20
11 BEZ BEBEK [NET] FOX 4.70 12.80
12 MEHMET ALI ERBIL''LE 50 SARISIN [NET] FOX 4.50 10.80
13 SAMANYOLU ANA HABER BULTENI STV 4.40 12.90
29 UCURUMA YURUMEK (TV FILMI) [NET] STV 2.60 10.40
32 YABAN ''CAKALLARIN GUNLUGU'' [NET] STV 2.50 7.90
38 AYNA [NET] STV 2.40 6.50

39 KENDI OKULUMUZA DOGRU [NET] STV 2.40 6.10

KENDİ OKULUMUZA DOĞRU 16. BÖLÜM ANALİZİ

Pınar, artık Ali ile yaşamaya karar veriyor. Okula Tekin adında yeni bir öğrenci geliyor. Okula gelir gelmez büyük bir kavga çıkıyor. Çünkü Tekin, Berk’in eski okulundan arkadaşı. Ali, bu kavgaya son vermek için ilginç bir çözüm buluyor. Bu esnada okula sürpriz bir konuk geliyor. Davetsiz Misafir, herkesi çok memnun ediyor. Ancak Ali’nin kafası Tekin yüzünden oldukça karışık.

www.samanyolufanlari.com

resimlere devam set arkası=)





















KENDİ OKULUMUZA DOĞRU 16. BÖLÜM

www.samanyolufanlari.com

KENDİ OKULUMUZA DOĞRU RESİMLER


Övez Muradov Kendi Okulumuza Doğru'da


Arkadaslar ,samanyolufanlarının buluştuğu gün Bilgehan Birincioğlu(yusuf) ,diziye olimpiyatlara katılmıs olan türkmen öğrenci Övez Muradov'un gireceğini söyledi....
övez muradov:Gösteri dalinda... Ayakta sunum... 5. Türkce Olimpiyatlarinda...




Övez çok edepli terbiyeli samimi bizim hakikatlerimizi bizden çok benimsemiş davaya bizden çok sahip çıkmış olimpiyat çocuğu ben o yıl ağlayarak izlemiştim övezi kahkahalarla karışık neden mi? Çünkü o uzak diyarlarda gül yetiştiren bahçivanlarımızın emeğininin fotoğrafıydı..tekrar tekrar görmek isteriz övezi ne kadar mutlu oldum anlatamam:)

/www.samanyolufanlari.com